Téma: Lanove bagry

Autor

Zpráva

Ondřej Hájek

Členem od: 04.03.2007

04. květen 2023 08:59:02

Kniha Alfreda Meyera spatřila světlo světa! Tuto skoro až neuvěřitelnou zprávu mi zavolal Radek Kolomý z Mladějova, za což mu děkuji. Jak vidno, publikace obsahuje spoustu obrazového materiálu, a tak si jistě přijdou na své i nadšenci z České republiky a Slovenska.

https://www.podszun-verlag.de/bau...2-2003-von-skoda-ueber-menck-zu-unex

Ondřej Hájek

Členem od: 04.03.2007

19. květen 2023 15:03:13

Autor knihy Alfred Meyer mi poslal zajímavé informace ze zákulisí. Majitel nakladatelství, pan Podszun, nejdřív pochopitelně nebyl vydání příliš nakloněn, protože rypadla Škoda nejsou v Německu tématem číslo jedna. Až když mu Alfred poslal pár textů a fotek a informoval o spojitosti mezi Škodou a Menckem, řekl, že knihu vydá. Jedinou podmínkou bylo, že kniha musí mít maximálně cca 160 stran, aby nepřekročila magickou cenu 30 EUR za výtisk.

Z toho důvodu musel Alfred řadu zajímavých textů a fotografií z knihy vypustit, ale i tak je nesmírně vděčný, že kniha vůbec vyjde. Na stránkách vydavatelství Podszun je uvedeno, že kniha vyjde 23. června, ovšem reálný termín bude zhruba o čtyři týdny později, protože podklady pro knihu ještě nejsou zkompletované.

Kniha bude samozřejmě v němčině, pokud by měl někdo zájem o českou jazykovou mutaci, musel by se najít vydavatel přímo v České republice. Alfred přislíbil, že mi knihu zdarma pošle, jakmile vyjde, takže budu nejspíš mezi prvními, kdo se o skutečném zrození této publikace dozví. Budu informovat.

Přidat příspěvek k tématu