Téma: Nákladní auta
Autor
Zpráva
27. březen 2011 18:07:52
Pospi gratulace.Máš to 6x4 s hydrodrive??nebo 6x6?Jinak už to jsou auta o něčem jinym,naložený to jede a né že je za tebou je kolona jak.......Máme F2000 6x4 -minimum elektriky a luxus.TGA 8x4 a tam už je to mnohem horší![]()
27. březen 2011 19:50:07
To mi nemusíš povídat o spotřebě.Tatra dobrá,ale žrout nafty a gum.To ji nikdo neodpáře.Many jsou dobrý a spolehlivý auta.Díly se nechají taky sehnat za přijatelný ceny.Dost záleží na nástavbě,aby to nebyla jen hračka.My máme na obou autech Meiller Kipper a bez sebemenších poruch.Jinak přeju mnoho km bez poruch.
10. květen 2011 18:56:06
Franta klobuk dole!
tak to sa ti naozaj podarilo mat takito kusok.
Naozaj pekna praca,len by som chcel vediet kolko to trvalo dat tu Tatru do takeho to stavu?
Mas aj nejake foto z opravy?
10. květen 2011 20:08:11
Pro Bager man, ta Tatra není bohužel moje, pouze jsem udělal pár fotek na srazu starých traktorů v Libři u Prahy.
31. květen 2011 20:11:09
16. červen 2011 23:41:15
Zdravim,
chcem sa spytat kto ma skusenosti s nakladnym autom Iveco Trakker 3-stranny sklapac, 6x6, 410HP , hlavne spotreba.
Dakujem
02. červenec 2011 17:20:16
23. červenec 2011 14:05:48
Pěkně velký auto, jenom jedna pneumatika váži 4 tuny !
http://www.stream.cz/video/598825-nejvetsi-nakladak-na-svete
06. srpen 2011 21:45:40
Davide,nechce sa mi ani verit ze by to bola TATRA?! vies o nej nieco viac? Napr.ake ma oznacenie,ci ma aj tatrovacky motor,ake ma parametre, atd... Inac pekna...
06. srpen 2011 22:20:23
Vždyť je to další renault s nápisem tatra na masce,nebo se mýlím?Doufám,že jo,že si tato tatra zachvá alespoň kocepci podvozku tolik typickou pro tatru....a nebude to jak to srandovní autko,který dodali armádě.....
06. srpen 2011 23:08:22
Horacio to je DAF,četl jsem o tom, že spolu chtějí vytvořit spoluprací,protože DAF nedělá podvozky 6x6 to mu staví na zakázku jedna firma.
http://tn.nova.cz/magazin/auta/no...tatru-spojila-se-s-gigantem-daf.html
07. srpen 2011 06:56:26
Díky pánové,že ste mě informovali...tato novinka mě nějak obešla....
Hlavně mě zajímalo zda Tatra nehodlá opustit svou tradiční koncepci podvozku...to by už nebyla Tatra...
Vidím,že se chystají v tradici výroby vozů pro těžký terén pokračovat,tomu jsem rád..Pravdou je,že si Tatra konečně zaslouží novou moderní kabinu,protože ta stávající,i přes všechny modernizace je zastaralá a neodpovídá dnešním standardům..Ono po bezmála třiceti letech výroby se není co divit....Těším se až ji uvidím naživo....ostatně,kde byly nafocený ty real fotky?Připadá mi to jako na dvoře Kopřivnické fabriky...je to tak?
07. srpen 2011 23:04:41
Myslím, že to je nejlepší varianta co mohla přijít. V minulosti měla Tatra spadnout mj. pod Mercedes, což by byl její konec. S DAFem má myslím dobré vyhlídky. Podvozky dělá Tatra bezkonkurenční, Kabiny nové to potřebovalo jako sůl, a co se týče motorů, tak si zakázník muže vybrat motor vzducháč Tatra, ale osobně bych si taky vzal nějaký jiný. teď to budou motory DAF. Sic jsem zastánce klasické Tatrovácké koncepce, ale to dneska už tak uplně nefrčí na trhu.
Jinak je škoda že se tehdy neuchytila Škoda Xena (LIAZ řady 400). Pohonná jednotk a převodovkou celkem silná a pružná a dneska když je občas zahlídnu, rád se poohlednu.Myslím že i designově to bylo podařené.
08. srpen 2011 20:04:38
no vedle nas tam tahac maji a vyvazeji stim deponku, co ta tatra tahne a vydrzi, to by dnesnim tahacum zlomilo vaz.
08. srpen 2011 21:26:25
to je ona i ten naves, akorat ho maji nastaveny
08. srpen 2011 22:55:00
Tahle jamalka je fakt užasná. V austrálii jezdí jako road train a tahá nějakou vrtačku za sebou. Sic se to mnohým nelíbí ten čumák, já si ale myslím že se vydařil.Líp to udělat tehdy nešlo.Třeba se to teď změní spoluprací s DAFem.Vylepší.
Jinak jsem si vzpomněl, že bych sem mohl vložit moje video na téma doprava. Zde odkaz,nevím jak to jinak vložit -
09. srpen 2011 21:22:39
Zda sa ze TATRA je zas zadychana,ked ma noveho partnera.Alebo dycha z posledneho,??? Vyzera ze Terex jej nejak moc nepomohol.... DAF...cital som clanky a vsetci pisu len o novej kabine.. No neviem neviem ci to bude len ta kabina. Ked sa zoberie aky je rozdiel v terajsej a tej z Dafu ?To ze ma ine svetla??? No uvidime...
10. srpen 2011 05:27:35
bliší informace k tatradafu
www.tatraphoenix.com.