Téma: jcb 4cx
Autor
Zpráva
13. únor 2013 13:34:48
velmi originální využití stroje
13. únor 2013 20:07:49
Luděk: To znam, taky to tak delame... jsi taky u myslivcu jo?
14. únor 2013 09:55:38
Jasně jsem už17let aJCB hodně pomáhá.
05. duben 2013 22:52:06
Zdar chlapi ,jsem na bagrech uz 11let a prevazne na Jcb at uz trojku tak ted v soucasne dobe ctyrku.Nedam na Jcb dopustit.Mam rok vyroby 2007 a je to skvele zajeta masina jen mne trapi trochu pomalejsi hydraulika na zadku ,ale je to u zvyk...asi nemoc z velkeho otocaku.cca pred tydnem jsem sel zaskocit za kolegu na cat 428 a cely den jsem byl neskutecne nestastnej a to vic jsem si zacal vazit meho stroje...Ted se chci podelit o vylepseni jde sice o kravinu ale me se to zda byt dobry .Jde o to ze jsem na predni pace ovladani predni lzice vyrusil tlacitko spojky a propojil predni nahon tudiz kdyz nakladate na asfaltu nebo i v terenu tak nemusite mit vzdy zaply predek a nenici se gumy do rejdu a myslim ze se zmencuje i spotreba .Ja to mam uz na druhem bagru a prijde mi to vyborna vec ...skoro se divim ze to uz nekdo nemontuje standartne.Mej te se chlapi
06. duben 2013 11:47:25
Jestli to nebude tim že to tam už dávno je stačí se dotknout brzdového pedálu a sepne předek .
06. duben 2013 18:04:16
bid sem te nepochopil a nebo jestli jo tak po 11 letech na masinach budes asi velmi vsimavi strojnik jinak jak pise petr!
06. duben 2013 20:41:48
Neeeee hosi ,ja vim o spinaci na brzde a ten je dobrej akorat na sepinani brzd predku pri prejezdech ale pri nakladani se dotykat porad brzdy mi prijde nemotorny ale to je kazdeho vec...,Tudis po jedenacti letech vim ze mackat cudlik rucne na pace anebo nozne na pedalu je rozdil.Asi jsem to spatne napsal.Zdar
06. duben 2013 21:07:46
Jo, vím o čem mluvíš.Zapínání předku nohou to je opruz .Kdo s tím dělá tak ví ,že u auta musíš zabrzdit a předek nepotřebuješ.Už jsem to tu někdy psal.Tam jde dobře, ale ven je to horší.Vlastně předek potřebuješ když nabíráš.Ale proč si volil zrovna spojku ? Proč si neobětoval ten druhý knoflík,na odpojení půlky čerpadla -zesílení pojezdu.?
06. duben 2013 22:17:21
No hele proto ze jsem si uz zvykl pouzivat i takzvanou zelvu a jak rikas pulku cerpadla na to kdyz hrnes a nebo nakladas tak to skutecne ma vetsi silu na pojezd .To tlacitko spojky jsem vazne snad pouzil jen nekde v kolone abych nemusel porad rumplovat s pakou pojezdu .Jak rikas spinac na brzde je desnej opruz uz jen o psychice ze pridavas plyn a zaroven slapes na brzdu
08. listopad 2013 20:02:12
Není to nic mimořádného, jen při opravě dohlédni, abys dostal novou sadu, kde je zesílený závit pod matkou. Místo původního M24 tam musí být závit M30
03. prosinec 2013 19:10:38
Zdar chlapi chci se zeptat chtěl bych si pořídit traktorbagra značky JCB. Měl bych zájem spíš o toho s velkými koly tedy 4CX. Do jakého roku výrobu by jste šli a do jakého nebo pod jaký rok výroby by jste třeba nešli?? Narážím jako především na to, že třeba od určitého roku výroby stroje je např. motor předimenzován elektrikou, která není ještě tak vymakaná nebo je poruchová určitá součást stroje apod...A na co si dát především pozor při koupi takového stroje?? Jo a ještě poslední věc, když koupím toho s menšími koly tedy 3CX je možné na něj dát dodatečně velké kola?? Dík za odpověď
10. březen 2014 09:56:56
Chlapi fakt se tady bavim..ohledne tech joysticku..co takhle se nejdrive v tom povozit..a pak teprve o tom tlachat. Protoze kdo si je nezkusil..tak nevi nic. Je to super citliva prace, protoze to neni elektronika. Da se to ovladat v jakekoliv poloze, jen se to musi potvrdit tlacitkem
21. leden 2016 13:46:15
Jo tyhle stroje mam taky rád dokažou hodně věcí.
22. leden 2016 11:58:55
Dobrý den chci se zeptat,proč některá Jcb mají černou střechu jako toto??Děkujihttp://otomoto.pl/oferta/jcb-4cx-koparko-ladowarka-ID6yfQbH.html
22. leden 2016 16:58:17
Moc děkuji.Neznám JCB koukam po traktorbagru.To jak sem tam dal tak je celkem pěkné i cena.
22. leden 2016 19:07:44
CHLAPE!!!!!!! Když koukám, tak koukám v rodině. Takova zrada
22. leden 2016 21:01:40
To už je nastříkaný... nejlepší je bagr z provozu
22. leden 2016 21:01:51
Pavliku koukam taky.Ale Komatsu starší pěkné žadné není.Jen to moje firemní..
22. leden 2016 21:17:03
Dobrý večer. Tak bude mít pan šéf radost. No to znám. Toho svého seru doted. A musím říct, že já rád.Co takhle zkusit něco jiného. Minibagr?
22. leden 2016 21:36:05
Přemyšlím o tom dlouho a převladá obava.Min je tady mnoho a dělají i za 450kč.Máme v taky 1,8 cat.Právě že ze šefama sem natom zadobře a nechci je naštvat.Je pravada že minibagr má skoro nulové naklady oproti traktorbagru.