Téma: Fotky z oprav strojů
Autor
Zpráva
01. červen 2012 21:05:03
Zdravím chlapi, mám menší problém. Nechal jsem otci přetěsňovat čerpadlo na cat. 428d r.v. 2002, při demontáži si poznačil polohu předvstřiku a po namontování bylo vše o.k. Asi po měsíci (co ssi vše sedlo) má křápavější zvuk a tak bych měl dotaz jestli nevíte kde se dá přesně nastavit setrvák do základní polohy předvstřiku (u čerpadla vím - na 6tku vrták). Díky za radu.
12. červen 2012 10:44:32
ahoj zas po dlouhe dobe tak se mi to zas vysralo bagr mi zacal celkem poskubavat a houpal se v otackach atak sem myslel ze je to v palivovim filtru pac sem mel prejeto asi 50mth od servisu tak sem si zanadaval jaky delaj srace ale ono ne zacala mi z toho chcat nafta tak jsem se zbalim a valil domu cca 30km ale nedojel sem zustal jsem viset v kopci takze sme bagr odtahli do nejblizsi vsi byla totiz v haji pomocna pumpicka na naftu a rupla v ni membrana coz ta se vymenila ale po nasazeni sme zjistily ze tece i vstrikovani cerpadlo takze parada takze ted mam sundane cerpadlo a ceka ho repase tady je par fotek
06. leden 2013 20:43:47
Máte někdo zkušenost s přetěsněním rozvaděčů na jcb 4cx ??? dá se to udělat doma, nebo lepší někam odvézt?
10. březen 2013 17:41:07
není ten motor Lombardini?
10. březen 2013 20:46:07
Miroslav Sláma:Zdravím.Chcel by som sa opýtať kto ti pretesňoval motor resp.veko hlavy...nič v zlom,ale môže sa stať,že ti pod tesnením kde si dal aj silicon bude tiecť.Nie je dobré dať aj tesnenie aj silicon.Nemám to z mojej hlavy naučil ma to jeden starý majster.Buď daj silicon-kov na kov,alebo nové tesnenie.Tiež nie je jedno aký dáš silicon,ja používam na vysoké teploty(200 st.)a má dosť riedku konzistenciu a zatiaľ som nemal problémy.Ale veď vyskúšaj a uvidíš.
11. březen 2013 20:07:20
Zdravím. Ano jedná se o motor DEUTZ - LOMBARDINI. 4válec přeplňovaný výkon něco přes 26 KW. Obsah 1200 ccm.
Minibagr ZRH - 16. To víko jsme dělali vloni stejně , když jsem seřizoval ventily a nebyl problém s těsností. Je tam gumička
a tmel je na sichr.
19. březen 2013 21:20:51
měl sem podobný problem na OK...prosakuje to z hydromotoru do převodu otoče skrze gufero,tedy pokud je to stejný....ta dirka by mělo být odvětrání převodu v kerym je převodový olej...na OKáčku tam bylo ještě takový kolinko...
04. duben 2013 21:32:52
Popíno ja viem,ja som musel kvôli jednej hadici na pojazd stráviť viac ako pol dňa tvrdej makačky a to nechcem vidieť tú robotu na stavbe.A to mi odišla doma keď som zchádzal z auta.To bolo len sprostých slov...