Téma: Fotky z oprav strojů
Autor
Zpráva
05. březen 2017 16:18:37
dobrej humus na vetším takeušáku je vypouštěcí kohout,nevím jak na kinderbagru
05. březen 2017 21:45:14
Jsem první který po minimálně 2,5 letech odklopil kabinu, hnus. Je to komplet na vapku. Olej v otoči je černý jak bota. Oproti mojemu JCB 8015 je to "kubičák"
20. březen 2017 18:39:17
Honzo: pěknej schaseff . Taky jsem tak jezdil , a lepší je tam dát si do korby zeminu a pak se lopatou zapíchnout líp to drží a není to železo na železo a řidič lepší brzdí a ne napališ do auta .Já jsem takhle jezdil i 6 km po stavbě každej den, ale měl jsem strach aby nás policie nechytla protože to nemá co dělat na silnici.
20. březen 2017 19:10:09
Díky za tip Už jsme na to taky mysleli, ale každopádně jsme měli pod lžící pneumatiku. Ikdyž to není z fotky vidět tak my to táhneme na tyči kterou nám dal původní majitel.
05. březen 2018 18:44:20
DOBRÝ DEN, KOUPIL JSEM STARŠÍ MINIBAGŘÍK CASE ROK 2000 A MÁM PROBLÉMY Z OTOČÍ. PŘIPADÁ MI TO JAKO KDYŽ NEFUNGUJE BRZDA OTOČE(stačí malá nerovnost a sám se otáčí),MŮŽE MI NĚKDO PORADIT CO S TÍM?
06. březen 2018 20:20:07
To: Michal Řepík
Měl jsem podobný problém, může propouštět ventil po joistickem a tím pádem je pořád otoč volná..... já to řešil tak že sem celý hydromotor i s brzdou vyškubnul z bagru, odvezl do hydroma.net a tam to umí jak vyzkoušet tak opravit.
06. březen 2018 21:19:22
Nevím to jistě ale mám pocit že malej bagr nemá brzdu otáčení. Tam to řeší rozvaděč a joystick to určitě nebude ten problém. V rozvaděči jsou šoupata šel bych po nich. Vypadá to že bude nějaký bordel nebo prasklá pružina na šoupěti. Kdy a jak ti to dělá?
03. prosinec 2018 20:45:24
Majstri, opravoval /pretesnoval uz niekto tečuci joystic ? Mam Kubotu U 25-3 a tecu mi oba joystiky . Skoro všetok unik oleja je cez male rychlospojky ako sa napajaju hadice zo spodu . Mate stym niekto skusenost?
06. prosinec 2018 15:26:40
Jestli by to bylo v plastových hadičkách jako u Locust, tak tam to jednou za čas neviditelně prasklo přímo u spoje mezi hadičkou a trubičkou. Stačilo spoj rozšroubovat, zaříznout hadičku o kousek dál a znovu sešroubovat.