Téma: Převoz minibagru cat 302.5c
Autor
Zpráva
12. březen 2010 06:53:36
Zdarec
Kdybys měl Martine řp.sk.C tak bych tě mohl nabídnout mou nevyužitou odtahovku.Na mini by byla ideální a 3 tuny na ní dáš,má i uzávěrku tak něco ujede.Pokud by jste měl někdo zájem tak se určitě domluvíme.
Zatim čau
12. březen 2010 10:48:49
Čau Marku..co to maš za odtahovku jak jsi nabizel? Možná bych měl zájem.Dik Honza
14. březen 2010 20:18:35
Ahoj Honzo
V odkazu je inzerát na odtahovku.Já už jí mám nevyužitou a tak jí prodávám.Pokud bys chtěl víc info tak po emailu,nebo zavolej.Dík a zatim čau
http://nakladni-uzitkove-vozy.hyp...ercedes-410d-6-mist-nabidka-klatovy/
www.oparvy-karoserii.wz.cz
19. červen 2011 20:04:45
Zdarec, nevíte prosím někdo kolik je schopná uvézt avia odtahovka?? měla zvedací patro, vozila dvě osobní auta, uveze mi to minibagr kolem 3.6t?? díky
19. červen 2011 21:46:45
3,6 tuny j jako dvca osobáky takže žádný problém....
22. červen 2011 00:27:52
Avie to uveze. Uvezly by to i některý dodávky,hlavně ty co jsou kontrukčně stavěný na větší hmotnost a na 3,5t dodávku jsou stlačený jen papírově. Tam bych se ovšem obával četníků s váhama. Oni totiž v poslední době hledají zisk kde se dá a když už pomalu odnaučili jezdit přetížený kamiony,tak váží i dodávky. Už jsem to viděl několikrát,že kamion nechá projet a sáhne si pro naloženou dodávku. Teď už totiž těm kontrolním jelitům ani trochu nejde o bezpečnost,nebo stav silnic jak prezentují v médiích,ale čistě jen o zisk,jelikož je do toho tlačí nadřízení. Nehledě na to,že při delším užívání,by to taková dodávka nesla asi těžce. Na takovej bagr by byl opravdu nejlepší nakláďák,nebo na vleku za offroadem,či dodávkou. Tam už je ale taky problém,že pokud je to auto psaný na firmu,tak musí mít tachograf. Navíc ten vlek bude taky přetíženej.Nevím o žádným autě do 3,5t,který by mělo závěs na víc než 3,5t.
Ale pokud půjdem do důsledku,tak i náklaďák do 7,5t se s takovým bagrem do váhy nevejde. Větší auto by zas stálo víc peněz na poplatcích,takže taky špatně. Každopádně to je investice na delší dobu a když vidím vynalézavost policajtů a celníků,tak bych do úvah o rozhodování co koupit zahrnul i tohle.
22. červen 2011 21:49:35
už som písal ,mám mercedes vario 815 r.v .2001 7,5 t ,náklad 3,790kg. 303 cat v pohode vozím ,tiahlo má racingera na kompresor ked pretláčame a aj gulu za vozík ,trojstranná sklopka ,hliníkové nájazdy .Mám aj mýto,zatial žiadny problém ,kolega má iveco sklopku ,akurát .že neuvezie v teréne /nemá uzávierku,po dialnici 90 km/hod,poistka malá ,cestnu dan do apríla odhlásim -nechcel by som kontajnerku,auto som doviezol z madarska ,dokonca aj euro 3,či 4 malo .nebol s ničím problém ani s prihlásením akurát STK každý rok a tachograf každé 2 roky -max. spokojnost.....
22. červen 2011 22:33:52
Tak to je dobrá nosnost při 7,5t. Možná budou u jiný auta co jsou takhle lehký,ale je pravda,že dost aut hlavně těch starších se nedostane přes 3,5t nákladu. Samozřejmě uvezou mnohem víc,ale neprojdou váhou.
20. červenec 2011 19:35:28
moc hezke p. pulpan kolik vazi 3cx?4cx by to asi neuvezlo co?
21. červenec 2011 02:08:42
Verze JCB midi váží podle papíru cca 4,4 tuny a je naložená na devítitunové Avii a to bez přední lopaty. Takže teoreticky by se to mělo vejít do povolené váhy. To je však asi maximum co se ještě na Avii dá odvézt. Je to ideální řešení všude tam, kde se velký bagr nevejde a nebo není potřeba. Další výhodou tohoto stroje je demontovatelný podkop, pokud by byl potřeba pouze jako nakladač, je však výhodnější tam popdkop nechat vzhledem k tomu, že na nohách je bagr alespoň trochu stabilní. Vím, že je dneska móda otočáků ale traktor je přeci jenom víceúčelovější, používám ho na údržbu areálu a demolici budovy v kombinaci s drtičem redrhino 5000 ten váží cca 3,5 t. a v kontejneru se mu také líbí. Podotýkám, že se jedná o řešení pokud nepotřebujete zpracovávat stovky tun, spíše jsou to jen desítky ale provozní náklady jsou příznivé.
22. červenec 2011 16:59:08
Jista moznost by byla,zvolit jiny typ vleku. Dnes delaj krom tandemu i klasicke vleky ze maj napravy na krajich a svou otoc takze vaha na offrouda je jen tlacna nebo tazna, veskera vaha zustane na vleku.Jeden z vyrobcu je Maro kralovice. ruza
10. březen 2016 07:40:19
Zdravicko,chci se zeptat jestli ma nekdo zkusenost s prevazenin minibagru na ivecu dailyna..doposud jsem vozil na dlouhe kare,ale tu uz nemam,tak se ptam jak moc bezpecne je vozit bagr na korbe auta,ktera je vysoko tak 130cm.ptam se kvuli tezisti..dekuji
10. březen 2016 19:14:02
jo, jo, mám, ale je to kontík
http://bagry.cz/cze/forum/stavebn...ypadla/re_pasova_a_kolova_rypadla175
13. březen 2017 19:36:15
Zdravim ma niekto skusensot s prevazanim CAT 302.5c alebo podobnym vahovo do 3 ton na Avii sklapacke ci to uvezie ?? dik som tu novy
13. březen 2017 20:33:32
Ahoj. Převážím bagry 1.5 a 3t na sklapěčce Mitsubishi Canter (do 3,5t) a v pohodě to zvládá. Takže Avia to zvládne s prstem v nose..
09. únor 2018 16:18:02
Jaroslav Hanov jake dlouhe mas ty najezdy? Zrovna resim koupi hlinikových a nevim jaka delka bude dostacujici?
- « Předchozí
- 1
- 2