Téma: Havárky
Autor
Zpráva
06. prosinec 2015 11:43:21
Jakmile mě někdo v prvokontaktu řekne, že vystřídal mnoho zaměstnavatelů, protože se mu nedostávalo úhrady výplat, protože s ním zaměstnavatelé vyj*b*val*, protože protože protože, tak hovor ukončuji a nemám zájem. Slušný zaměstnanec si vždy najde slušného zaměstnavatele Tečka Obou je jak šafránu, to možná ano.
11. prosinec 2015 17:39:59
Dobrý den. Bláto. Bláto. A pak trocha mrazu a je to.Možná stačilo trochu se projet a shodit to ze sebe.No fuj
12. prosinec 2015 14:09:00
Bager sa este rozbeha,ale chlap to uz bohuzial nerozbeha.Ale bola to ako hovori Pavel asi jeho chyba lebo mráz a kov na kov je zlá kombinacia a ak este blato na pasoch tak je k nestastiu velmi blízko.
19. leden 2016 20:13:17
A co dělal koukal jinam nebo hodil šmejra
19. leden 2016 21:44:33
Za to Vy byste Luboši jistě s radostí před fotoaparátem pózoval, stát se to Vám, že ano? tohle se může stát komukoliv z nás, ať má jakékoliv zkušenosti. Stačí mít blbý den, pohádat se se ženou, eventuelně řešit jiné problémy, zamyslet se a i základní zvyk prostě člověk opomene... Ovšem pokud se to nestává každý měsíc.
Dávat sem takhle fotky lidí, kterým se nějaká patálie jednou stane mně osobně nepřijde zrovna úplně košer... Připomíná mi to trochu šikanu. Ten strojník je podle mě na tom psychicky už tak dost špatně
20. leden 2016 08:57:22
Kdo se to tu po ránu líčí... Biely otěc o do píči Luboš to sebral i s panelama pod babičkou viď Borni? Se stane.
16. březen 2016 00:18:08
Jojo, viděl jsem na Novinky.cz. Doufám že to synek neschytal moc, protože bagr je sice váha, ale proti vlaku nemá moc šancí...
20. březen 2016 11:17:19
Nepříjemné, doufám že se strojníkovi nic nestalo. http://www.novinky.cz/mobileNored...strave-vzplal-bagr-s-nakladacem.html
30. březen 2016 19:32:41
To ho majitel stroje pochválí, zbytečná škoda. Když něco bourám tak mně první zajímá, zda je to podsklepené a když už po tom chci jezdit tak prvně strop prorazim a zasypu než tam vjedu....a né že čekám, že mně to unese....
30. březen 2016 20:00:27
Dobrý večer. Asi tak. Ještě bych dodal, že tohle nemá kolový stroj dělat. Jezdit po sutinách s kolovým je prasárna. Určitě se moc nestalo. Pár plechů. Ovšem za dlouhý peníz
30. březen 2016 20:23:48
A kudy se jako dostal ven z kabiny?Sklepem?)
30. březen 2016 21:05:24
kdo pak je Karel Čermák ,že se nešel za mnou podívat to je foto ze stavby kde jsem jezdil včera s autem.
S bagrem vůbec nic není jen poškrábaný plech a rameno ,strojník špatně odhadl vzdálenost sklepu a předním kolem se propadl a pomalu sjel do díry a takhle to dopadlo .Na fotkách to vypadá huř než byla skutečnost.Dnes ráno jsem normálně dál pokračovali v práci.
02. duben 2016 20:54:15
Děkuji za hezké komentáře a Zdeňkovi a podrobnou zprávu z místa činu Říkal jsem si, jestli o tom Zdeňku nebudeš něco vědět, když to bylo na Pardubicku, ale že až takto… Je vidět, že to tam máš řádně ošéfované.
Na fotkách to skutečně vypadalo hůř, než jak píšeš. Potvrzuje to i Karel Čermák, který zde byl prý jen náhodným kolemjdoucím. Poslal mi totiž ještě aktuální foto s poznámkou: „Vypadá to, že to rozchodili. ..a po baráku taky ani stopy..... “
24. prosinec 2016 23:54:18
Tak to je hezká štědrovečerní nadílka!
01. duben 2017 00:43:15
Jako vždy, no....
01. duben 2017 11:51:56
Oba jste lumpové. Ale od tebe bych to nečekal Emile.Chystám na tebe trest