Téma: Havárky
Autor
Zpráva
01. červen 2015 19:03:31
Dobrý den. Řekl bych malá nehoda.Nic moc se nestalo. Ale pohled ze zhora.To někdo odskáče.Koleje to je obecny ohrožení. Pokuta jak hrom
01. červen 2015 19:27:16
Tyjooooo slyšel jsem to v radiu a koukam noo neni toho bagru škoda ?
01. červen 2015 20:03:10
blbe poskladana masina skoda
04. červen 2015 09:14:16
Co se té čtyřicítce stalo proboha? A jinak ohledně toho mostu jsem z toho měl stejný dojem jako Pavel - z těch prvních fotke jsem si taky říkal, že je urvaná akorát reklama z mostu a trochu pomuchlaného železa. Ten pohled zvrchu je celkem fatální
04. červen 2015 09:34:26
Dobrý den. Ale musim uznat, že Mecalac-robustní mašina. Tohle udělat a být pořád bagrem.
12. červenec 2015 20:00:03
12. červenec 2015 20:20:54
Jan Kučera : ted jsem chtěl ten příspěvek vložit
12. červenec 2015 21:04:59
Tak ta desátá fotka zabíjí
08. listopad 2015 09:31:38
26. listopad 2015 20:34:23
26. listopad 2015 21:02:22
známe....my meli kontík v domu
26. listopad 2015 21:34:16
Celé auto kontík??? NeNe
27. listopad 2015 19:37:56
Pane Pantucek bude za zustatkovou cenu na prodej??Jinak zaklad je mit jen dva koliky a pak uz jen hrozi dat je krizem
27. listopad 2015 20:17:39
Dobrý večer. Já mám jiné informace. Jednalo se o půl dne.Tak někdy kolem oběda. Nejhorší je to , že mu nelze vynadat.U nás se nic takového nekoná. Rozbitá skla už nepočítám.A ted jeden expert ukradl jednu z čepic co jsem dostal k bagru . Takže spíš takové podivnosti. Nikdo nic neví a k ničemu se nehlásí. Ten pan Neznámý. Třeba ta střecha
27. listopad 2015 21:56:22
Ty máš Pavle stejnou střechu jako my na Renaultu?????
Popíno: Zítra ho vezeme na odhad ohledně rovnání na stolici za studena, tak by to bylo předčasné, menší pravděpodobnost. Podle zákona mají být tři kolíky a je to blbost
28. listopad 2015 09:50:34
Tak tohle se bohužel muže stát , lepší se přiznat a pak to řešit přez pojistku?Já sem takhle promáčknul bagrem střechu u dodávky a pojistka to vyřešila.
28. listopad 2015 11:30:30
Dobrý den. A věříš Emile, že pojitka to nevyřeši? Co ztráta zisku a iluzí. Dovézt vlek a hned druhý den vidět jeho konec. To by s tebou zamávalo.Koupit kontejnerovku a pár dnů nato ji vidět ve zdi.To je občas na faráře. A proto jsem hlasitým nepřítelem odborníků-rychlokvašek. Včera u pultu nebo výčepu a zítra na bagru.A teprve shání informace jak se bagr točí. Aby třeba ty hadice nezamotal.Ty víš jak si postupoval. Od žáby-nakladače-minibagr a dál. Tohle se může stát. Ale jsou lidi, co se jim to musí stát. Nemají v oboru co pohledávat
28. listopad 2015 12:12:44
Ahoj Pavle , máš pravdu.Z toho vleku by mě jako zaměstnavatele asi klepka pepka.Sehnat dobré zaměstnance není jedoduché , vidím to v práci furt.Ikdyž projdou zkouškou nemusí se z nich vyklubat nic dobrého.A myslím že bude hůř.Dnešní školství v tomhle oboru nebo jemu podobném skoro nefunguje.Hodně lidí je z pracáku kde jim strojničák zaplatí.A ty mladší co jsou po škole nechtěj dělat rukama.Pak už zbývaj ty ´odborníci´ a lidi co pendlujou mezi firmama.Něco dojebou a zkusí to jinde.Jo jinak pozdravuj Patrika , ten mě furt tvrdil že u žáby zůstanu
28. listopad 2015 12:30:10
Ano. Budu pozdravovat. Já bych tu žábu nezatracoval. Může se hodit.
28. listopad 2015 20:14:42
Šéfe on šel někdo okolo a odbrzdil to když jsem vylezl ven a otočil se zády k autu .....i takovou imbecilní výmluvu jsem slyšel. V reálu vylezl ven, celou dobu čuměl do mobilu na facebook na nějaký čubky a představoval si jak líže nějaký pekáč a nezabrzdil auto. Na otázku proč se nepokusil ho doběhnout ( stál cca 3m od auta ) tak řekl, že to nemělo cenu, zbytek celého dne měl strašné starosti a sral lidi okolo stím, že si nedokáže nikdo představit ty nervy, že neví zda nechal před boudou žrádlo či ne... Kdyby za vraždu nebylo tolik tak už někde tleje
28. listopad 2015 22:04:41
Dobrý večer. Tak to je drsný příspěvek. Pro některé lidi, je větším trestem být naživu.
28. listopad 2015 23:52:20
Tak tedy pane Křesťan, to je hustokrutopřísné! Ale uklidním vás.. Bejvalé Alvako takhle zbouralo novou kontejnerovkou kapličku.
A letos na začátku sezóny nám úplně stejně šofér nezabrzdil také kontejnerovku a ta si tedy odjela do kolegového traktorbagru. NAŠTĚSTÍ auto zabrzdilo o zadní gumu a stupačku bagru. Tomu stejnému šoférovi ujel před pár měsíci také transit. Opět nazabrzdil řádně ruční brzdu. Já to říkám pořád. Ty auta, to je smrt. A to ty zákazníci zkoušejí ceny ceny a ceny. A nejlépe nezaplatit vůbec.
A znáte to, ať se jedná o neplatiče, politika nebo blbošoféra, zabijete mrzáka a zavřou vás za zdravého člověka.
04. prosinec 2015 18:12:59
Pre p. Emococa tak isto je problem a dost velky a nie je to jednoduche ,zohnat dobreho zamestnavatela.Kazdý ojebava ako moze nevyplaca,meskaju vyplaty minimalne mzdy atd...