Téma: Fotky našich mazlíků
Autor
Zpráva
02. prosinec 2011 22:15:19
přesně a zvlášt já když jezdim po městě na havárky
02. prosinec 2011 22:26:44
A hlavně když přejezdy počítám jak firmám i soukromníkum v hodinovce .Jako pokud jedu na svou zakázku tak si poletím.Nebo kdyš to mám od díla tak to je rachot
02. prosinec 2011 22:32:03
to věřim ještě 5 rychlost
02. prosinec 2011 22:39:52
Jakej rok máš to tvé jcb?
02. prosinec 2011 22:41:11
2000
02. prosinec 2011 22:45:56
Ale jo nejsou špatné aspon pístová otoč Je pravda že okolo roku 2000 se snažily hodně ojebávat matroš.
02. prosinec 2011 22:47:38
to jo ale šlape krásně fakt nejvíc spokojenej skoro bezproblémů a to dělám docela dost
02. prosinec 2011 22:50:16
Tak to je dobře .To sané u mého bejvalého stroje 1995 taky pohoda .
02. prosinec 2011 22:55:33
je ale pravda že ty motory perkins jsou možná lepší než ty jcb a víc asi taky drží
03. prosinec 2011 00:34:11
karel za nej dal cca 1 650 000 a ja 1 725 000. Diky tomu, ze to je uz treti stroj, jinak by cena byla nekde jinde, jo je v manualu a s pakama a hned dva duvody, prvni je ten, ze jsem desne alergickej na automaty, jezdil jsem s automatem 444, 432 a 434 a vsude mi vadil, nemam rad to co on si radi a jak radi a jak za jizdy podrazuje, proste mam rad manual, se k ty pace klidne ohnu a hlavne ten stroj dela co chci a joysticky jsou dobry, ale je tam zase malo mista u podkopu, clovek pak ma namackany nohy u sebe a to mi nesedi, ja se rad vyvalim a hodim haxny ven z okna na ram
03. prosinec 2011 01:17:53
a co honzo spokojenost zatim?
03. prosinec 2011 09:01:18
na velkou stavbu jsem ho jeste nevzal, cekam na SPZ, mozna pristi tyden pojede. jen se musim naucit schema ISO, mam totiz SAE
03. prosinec 2011 09:50:45
Ajejjjjjjejjjj Iso a sae A co další fotečky nějaky budou. Jinak gratulace a at bageerrrrrrrrrrrrr šlape.
03. prosinec 2011 10:41:00
a jinak taky gratuluju honzo
03. prosinec 2011 15:19:39
Jan Křesťan ať ti slouž jinak mi nedá, abych nezareagoval na ty tvoje podle mého scestné názory o převodovce a joystykách.
Joystiky jsou stejně konstruovány jako u otočáků, takže jejich poruchovost je velmi malá až nulová. Joystyky jsi můžu nastavit, jak potřebuji a tudíž nevím jaký je problém vystrčit si nohy z kabyny a rozvalit se jak to p...e. Hrbení se u pák si myslím není přirozený posed člověka a sedačku si mohu nastavyt jak chci a stejně budu nahrbený. Joistyk si nastavím jak potřebuji podloketníma opěrkami atd. a dám si nohy třeba za krk. Nehledě na to, že při pákách musíš pořád šlapat teleskop na podlaze ? Při joistykách si vlasně pokud nemám nasazené přídavné zařízení mohu dělat z nohama co chci.
Automatická převodovka je konstruována, tak aby mašině neubližovala tudíž nekr..la třeba měnič atd. Co bych za tuhle převodovku dal měl jsem jí u Terexe a byla super. Noa co, že si podřadí jsme snad závodníci ńebo co? Fofr klacek je opravdu těžký přežitek. Pokud se zase jedná o to pohodlí, tak Automat je bezkonkurenční. Např. Přijíždím k hromadě třeba na dvojku šáhnu na ovladač dám jedničku naberu zpětný chod zároveň řadím dvojku a přední chod a jsem od hromady pryč v cuku letu. A to vše jednou rukou a né, že pravou se budu prát o volant a šalpáku.
03. prosinec 2011 16:32:08
Já se přidávám mám joistiky a automat a nemůžu si stěžovat mám místa všude dost a nohy taky venku a rozvaluju se na sedačce a mám ruce na opěrkách a automat libovka sice když to vydí kopec tak řadí ale co .nejsem závodník a chodim do práce a né na závody.
03. prosinec 2011 16:50:11
spokojeny strojnik
jinak k tomu automatu, me proste jako cloveku nesedi, ani v osobaku ani v bagru, mel jsem tu cest s 432 434 444 a ani jeden mi nesedel, uz to cukani me sr***. Mozna jsou bezporuchovy, ale tim padem dostanu automat a jak jsem rekl ten nesnasim, dalsi vec me vyhovuji paky, at je to prehazovani lopat ze zeme atd. Schema se naucim behem chvilky, na ISO jsem navic delal nekolik let, tak jde jen o cvik.
A veta na zaver, neni to snad moje rozhodnuti co chci do stroje? neber to spatne. Jen nemam rad vnucovani myslenky co je dobry a co ne.
03. prosinec 2011 17:42:40
Rozhodně to Jane neber zle tu mašimu ti samozřejmě přeji z celého srdce. A ani ti nechci vnucovat moje myšlenky jen jsem konstatoval pochod mych myšlenek a zkušeností za tich par let co dělám na strojích.
Kdysi jsem byl v určitých věcech taky zpátky, ale vývoj de dopředu a my sním.
A záleží co si můžem finančně dovolit a o tom to je né.
03. prosinec 2011 17:54:30
tak finance by to dovolili, ale me ten automat tak sere a manual s joystickem ti nedaj.
03. prosinec 2011 18:58:07
taky nikomu nic nevnucuju at si tam každý dá co chce a vyhovuje já mám svoje a vy také tod vše.ale zdálo se mi že se tady haní joistiky a automat nemůžem hanit ani jedno každýmu sedně něco jinýho.kucí takže bez hádek a jedeme dál
03. prosinec 2011 22:11:19
Honzo : ty joo jen a jen pro mě fotka joo ? ty jo moc hezky fakt krasavec sakraaa snad se někdy taky dočkam a budu vychovavat Bagr od miminka. Jinak děkuju a co ta žlica špinava to si před fotografováním nemoh vykidat ?
Jinak za tim bagrem si ty ?
03. prosinec 2011 22:25:33
jj ja jsem si musel oblect vetsi bagr extrem byl kdyz jsem se mel nasoukat do 3,5t kuboty nebo bobika od Catu 226
04. prosinec 2011 11:57:51
Ted koukám Honzo to zrcátko vzádu na boudě je tam proč ? Nějaká bezpečnostní norma zase neboA co vše jsi dostal od catu jako propagační material?Ja nedostal ani monterkya to mě nasralo
04. prosinec 2011 12:53:37
myslis minolovku? je to bezpecnostni smernice, ze kazdy stroj od roku xx to musi mit, aby si videl na svoji zad, aby nekoho neprejel apod, z traktoru za sebe vidis docela dobre, treba tatra vidi prd a mit to nemusi, novy nakladaky tohle museji mit zase vepredu, aby si videl pred naraznik
ja jsem dostal ke stroji 3 lopaty , ochrany brit, vercajk + rucni naradi (abych mohl opravovat kolegum JCB vtip), klic na kola, povinnou vybavu, majak, monterky, SOS sampling sadu, hrnecky, denik, CD s rozpadem nahradnich dilu, archivni vino, klicenky, lisovanou PFku, capku, kalendar, hasicak atd. uz si na vsechno nevzpomenu.
A dostal jsem za vernost 8. sekci ( krom kladivoveho okruhu mam extra okruh na svahovku)