Téma: Srázek Bagráků z Bagry.cz
Autor
Zpráva
30. leden 2011 07:55:40
No,vše bylo perfektní,ale jedno nám tam možná ještě chybělo....Mohla to být přednáška p.MACHA- Třeba o ZBYTEČNOSTI STROJNICKÝCH PRŮKAZŮ A O OPRAVÁCH INŽENÝRSKÝCH SÍTÍ ZA PROVOZU.
Na tomto se zhodlo hodně přítomných....Tak třeba příště pokud tedy nějaký p.MACH ještě bude žít může mezi nás zavítat.....
30. leden 2011 11:52:17
hosi hosi moc je tu chvalite a bagu psal ze to spis zarizoval zdenda takze zdendo stalo to za hovno a pristi rok to bude doufam lepsi ba ne vazne to byla spica a ty fotky nemaj chybu
31. leden 2011 18:54:34
Ahoj chlapi. Ja sa chcem tiež podakovať Zdendovi a Bagu , aj ked som musel odísť,tak som videl,že parta bola dobrá a myslím si aj konštelácia hviezd a dobre ste dopadli do sobotného rána. Mal by som návrh, aby sme sa dohodli na Brno aj niektorý den od 12-16 ho dubna po vašom . aby sme boli spolu. Ešte raz vdaka,páčilo sa mi majte sa zatial v pohode. Dokončujem si thumba,tak ho potom dám.Čaute Jozef.
31. leden 2011 20:09:13
Zdar chlapci vidim že jste si to užili,mohli jste si ty masiny vyzkoušet?z tech fotek to nejde poznat,asi to vidim že zorganizuju srazek tady u nas v ostravě,CAT a VOLVO.Co vy na to?
31. leden 2011 21:57:41
Ahojj noo vlezt do nich sme mohly ale nevrčely Nooo CAT právě nebyl no to je škoda nebo VOLVO ale nevim kucí sou věčinou z čech nevim kdo by dolej tak daleko
31. leden 2011 23:11:04
Radek M -Aaaaa potrefaná husa se vždy ozve..... Třeba se to jednou naučíte i bez přednášky. Chce to vytrvalost. Člověk se stále učí a není hanba že vše nezvládáte. Ale na dalším pravidelném školení vás to třeba naučí.... Ale věřím že jsem vám tam všem určitě nechyběl a je mi jasné že Mach byl jeden z bodu při debatě hned po debatě o SP. Dovedu si představit jaká krásná slova tam padala na moji adresu. Tož průkazům zdar a zvlaště SP.
01. únor 2011 10:29:02
Tak to si foc fandíte pane Machu,když si myslíte,že jsme vás na srazu řešili,našla se spousta jiných a rozhodně zajímavějších témat než jste Vy....