Téma: PF 2008
Autor
Zpráva
19. prosinec 2007 19:15:24
Všechno nejlepší, hodně zdaru a pevné nervy v Novém roce 2008. A taky nějaký ten bagřík pod stomečkem i kdyby to měl být " jen model ". Přeje upřímně Komančák EMIL.
21. prosinec 2007 15:39:38
Také se rád připojím s přáním příjemně prožitých svátků. Do nového roku přeji všem hlavně zdraví, štěstí a odvahu realizovat své sny a plány.
Velmi rád bych v závěru roku poděkoval všem, kteří se kdy osmělili napsat své poznatky, dotazy a názory do tohoto fóra, všem těm, kteří mi píší a volají, je to velmi milé a povzbudivé. Děkuji i těm, kteří píší své inzeráty do bazaru, firmy do katalogu, odcizené stroje do databáze, hlasují v anketách, posílají mi články či fotoreportáže a aktivně se tak účastní dění na bagrech. A neméně musím poděkovat všem, kteří nic nepíší a nevkládají, ale líbí se jim tady, rádi si počtou a zjistí nové informace. Obrovské návštěvnosti si velice vážím a cítím ji jako veliký závazek pro další práci.
Děkuji všem, kdo se na těchto stránkách podíleli, podílejí a budou podílet. Děkuji reklamním partnerům, že našli odvahu objevit kouzlo reklamy na bagrech a umožnili tak další rozvoj v návaznosti na požadavky a přání čtenářů zaznamenaných ve fóru, e-mailech, telefonátech a při osobních setkáních.
I nadále zůstávám plně k dispozici, abyste se na mne mohli vždy bez obav a s důvěrou obrátit.