Téma: Ostrowek kompatibilita

Autor

Zpráva

Tomáš Vondráček

Členem od: 17.04.2016
Příspěvků: 2

17. duben 2016 22:29:40

Zdravim mel bych par rad ohledne ostrowka k-162.
Chtel bych vymenit olej v hydraulice, co nejlepsi ta dat? Mam moznost oleje z nejakyho novejsiho JCBcka, cistej.. Nebude to pro ostruvka moc ridky?
Dalsi dotaz, mam spatnou spojku, nejde vubec zaradit, zaradim prakticky jen radukovanou 1 a zpatecku, to prikladam spatny spojce, kdyz na ty redukce jedu, nic nerachoti, ale kdyz se mi podari zaradit jakoukoli rychlou rychlost, tak od spodu neco rachoti.. Nema nekdo tim jestli to muze delat ta spojka nebo je neco v prevodovce? Spojka vubec nevypina, slapnu ale jedu furt pryc..
A posledni dotaz, chystam se delat brzdy, je to kompatibilni i ta spojka se zetorem? Abych neshanel dily kdo vi kde a ono to nebylo stejny jak treba 4011. Diky moc


Miroslav Dvořák

Členem od: 11.10.2009
Příspěvků: 40

18. duben 2016 08:05:27

Zdravím,co se týká oleje,s tím by neměl být problém. Pokud je čerpadlo v pořádku,tak to chodit bude. U té spojky bude asi pokroucená lamela,nebo zadřené ložisko v setrvačníku.Taky se stane,že se provalí takový klobouček na kterém jsou nasazené vypínací packy. Jak dlouho stál,může být přilepená lamela. U ostrowka bývala dvoulamelová spojka. Jinak tam pasujou součastky na zetora. At brzdy nebo ta spojka. A ten rachot z převodovky,vyražené zuby,špatné ložisko,kolečka o bebe dřou. . . Prostě sundat horní výko a prohlédnout co se tam děje. Vypustit olej a podívat se jestli tam nejsou špony nebo kovové úlomky. Asi,nebo určitě vás nemine rozpůlení a oprava převodovky.


Tomáš Vondráček

Členem od: 17.04.2016
Příspěvků: 2

20. duben 2016 21:20:50

Dekuju za odpoved, pomohla.. dneska sem tak cca koukal, jaka bude ta demontaz motoru, a nejni mi jasny, jestli je mezi predkem motoru a tim prednim ramem dostatek mista aby se motor vytahl z hridele.. nekde sem cetl, ze se musi vzadu povolit nejaky trmeny, ale vic o tom nevim, nedelal to tu nekdo?


Přidat příspěvek k tématu