Téma: Kráčející bagr
Autor
Zpráva
20. duben 2018 09:06:49
Zdravim p.Zelenka ,pekny bager,kde sa tieto stroje vyrabaju?Lebo som to aj hladal na internete ale je tam toho dost malo
28. duben 2018 00:34:05
Vážení bagráci.Zdravím a prosím o radu.Vlastním MM 3000T1A dnes mně praskla hadice na noze.Zjistil jsem, že vede pod otoč.Potřebuji vědět jak postupovat při výměně.Je nutné demontovat celou otoč?Existuje firma která by výměnu provedla?
Při opravě bych nejraději vyměnil všechny, tj 8 ks.Děkuji za odpověď.Mirus
30. duben 2018 22:23:38
Martin jancek : stroje se vyrábí v Itálii a unás prodejce p.Zelenka www.vzservice.cz
30. duben 2018 22:31:05
Jaromír : zvedni bagr na vysoko pokud to bude možné a pod nástavbou ( neboli pod otoči ) by si měl mít kryt ,poklop. Ten kryt oděláš a tam by měly být hadice našroubeny do kostek ( rozvaděču)alespoň u euromachu to tak mám. Od šroubuješ hadice ale než je vytáhneš tak si přidratuj drát a potom to vytáhni. Dává se to zpátky líp s drátem
03. květen 2018 08:58:13
Pro Antonín Syrový.Děkuji za radu.Zkusím to, snad se pod otoč dostanu, jak to obvykle bývá, stojím na nejmíň vhodném místě.
Ještě jednou děkuji.
27. červenec 2018 08:52:44
Ahoj mělo by se jednat o tlačítko pro ovládání přídavného okruhu na rameni, nejčastěji používané pro naklápěcí hlavu nebo svahovku. Druhé tlačítko je ve stejném místě na druhém joysticku a ovládá okruh na druhou stranu. Kdyby jsi potřeboval ještě něco poradit, klidně mi napiš na: pmuller@arte-praha.cz
01. srpen 2018 16:49:11
Pro Pavla Müllera. Dík za odpověď. Jinak,jsou tady asi nestandartně zapojený funkce, naklápění svahovky je vlevo nahoře uprostřed a taky nejde "krabý krok" a když zmáčknu tlačítko na fotce tak cukne noha.Nevim.Dík