Téma: Fotky našich mazlíků
Autor
Zpráva
18. říjen 2014 22:09:11
Ahoj Rudo, děkuju moc U mě to taky byla láska na první pohled Nivelaci tam máš jenom laserovou nebo i ultrazvuk nebo gps? A jak širokou máš radlici? Vidím, že to máš bez předku, to asi neni bůhví co, že? Já si to bez předku ani nedovedu představit. Třeba když hrnu kolejový svršek, tak si předek vypínám akorát na final grade, ale jinak furt s předkem, protože ta 32-63 klade odpor jako prase...
Jinak škola je to fakt dobrá, obzvlášť když v tom sedí člověk potřetí v životě, ani pořádně neví jak si správně zařadit laser do osy spádu a hned má hrnout do +-2cm okolo kanálů a nástupištních hran Ale je fakt že až teprve díky téhle mašině si člověk uvědomí, žezdánlivě zanedbatelný spád 0,5% je ve skutečnosti celkem velké stoupání/klesání a taky pochopí, proč je vlastně ta splašená traverza tak dlouhá Ale už je to všechno relativně fajn, joysticky jsou super akorát si člověk musí dávat fakt na všechno pozor a mít oči doslova všude když objíždí kanály, obrubníky, šachty a jiné hovadiny vzhledem k tomu, že grejdr je faktn hodně kontaktní mašina oproti relativně "blbuvzdornému" pásáku nebo traktorbagru například
20. říjen 2014 21:24:32
Ahoj Michale nemám nivelaci jen výškový senzor . tak koukam co ukazuje a jedu byla tam 3D ale koupily komatsu d51 a dali mu ji tam. ale ja jsem rád aspon mě to nutí se pořád učit jinak stím předkem souhlasím i při přehrnování většího množství materiálu je to pomoc táta ho v grejdru má a je to úplně jiná práce .myslím že žádný stroj není pro blbce každý má svoje ale grejdr je speciální stroj a práce na něm je specifická . a co ty máš za nivelaci ?? a moc se mi líbý na tom tvém ta přední dozerová radlice to je na přání nebo standart ? a jak dlouho děláš na grejdru jestly se můžu zeptat ?
02. listopad 2014 23:06:38
Jo takhle No 3D už je jiná paráda, s tou jsem dělal na D6K a nebo na bagru. Hlavně člověk neřeší jestli dělá roviny nebo zatáčky, kdežto s laserem jsou zatáčky trochu komplikovanější... My běžíme na nivelacích od firmy Trimble Vy máte Topcon vidím, co? Takže ty nemáš ani hlídání příčného sklonu?
Ty ta dozerová radlice vypadá sice pěkně, ale na tu mašinu je to stejně moc veliké Resp. když se člověk rozjede a hromadu rozhodí tak je fajn, že se materiál nepřesype, ale tak kolikrát je tohle potřeba Když si chceš do hromady drcnout bez rozjezdu a hneš brat plnou šponu, tak tu radlici stejně nenaplníš protože tí to buďto zadusí mašinu nebo začne hrabat. A navíc bys nevěřil, kolik věcí se za ni schová vzhledem k tomu, že je rozměrnější... No co ti budu vykládat, pár šachet už jsem trošku sestřihl no A jinak je asi příplatková řekl bych Ale zajímavé je, že všechny Mka tady v čr co jsem zatím viděl ji mají - ať už vojáci, nebo soukromníci. Ale prý je to na hovno taky v tom směru, že dostávají dost zabrat čepy a že údajně hrozí, že se cvaknou a radlice upadne Tak nevim no... Jinak já jsem ještě pořád učeň Nicméně ta mašina je tak dobře vymyšlená, že se s tím dá dělat i bez nivelace po chvilce cviku
23. listopad 2014 19:11:53
Pepo,mám dotaz co Vás vlatně vede ke změně na Komatsu a co bude s tím Volvem?
23. listopad 2014 19:29:33
Ahoj Volvik jede na prodej.Hlavní duvod asi bylo jednaní ve Volvu to bylo nic moc. Komatsu je levnější jak Volvo.Mysliš že to Komatsu je horší??Komatsu bylo tento rok s klimou.Volvo nejdříve v Lednu.Catr chtěl za stejnou cenu vnutit 432F.Atd
23. listopad 2014 20:58:45
Kolik má Volvo mth a za kolik ho budete prodávat? Jen se ptám ze zajímavosti.
23. listopad 2014 21:59:34
Ma 5512Mth.Rok 08. Prodejní cena je 600-700tis tak něco okolo.
27. listopad 2014 16:48:03
Troufám si říct, že by se tento hráč hodil ideálně na rugby nebo americký fotbal
27. listopad 2014 17:59:07
Borni pojd na Mittal, tam je vetsi sranda
19. leden 2016 20:04:00
Když vidím Ridera, to je nová firma, nebo něco přejmenované. V Praze dokonce staví domy
20. leden 2016 17:55:58
Ta firma riderar už je delší dobu, unás v ostravě ma několik kancelaří i zakladnu s pískem. take hodně staví tady je stranka mají tam i aktualní reference.
http://ridera-stavebni.cz tak čaute
20. leden 2016 18:01:01
Ten liebherr od ridery je pěkný už jsem ho viděl parkrad i v ostravě mají fajné stroje.taky jsem ho viděl v akci např http://bagrista2.rajce.idnes.cz/inline_pakr_u_cementarny/
03. květen 2016 22:07:22
Tak tady je můj mazlík se kterým trávím moře času na výměnách plynárenských zařízení pro RWE EON apod. myslel sem si původně že se z něj picnu, ale postupem času jsem zjistil že pro mou práci ideální stroj. Co mi ale leží v žaludku je absence vyvažování přední lžíce při jízdě. Občas bych z toho na těch našich tankodromech vypadl.
02. říjen 2016 21:18:20
A teď jak jim vysvětlit, že předkem uděláte na stavbě dvakrát tolik výkonu co 95% konkurence, samozřejmě za cenu našich nákladů. Ferry máte to Voňavenku a Interiér top za 1*
03. říjen 2016 19:41:14
páni někdo se tuma ak pěknej jcb 4cx bych take bral
03. říjen 2016 21:12:28
Děkuji za odpovědi,vynasnažím se aktualizovat
04. říjen 2016 07:11:15
Ferry gratuluji, paráda. Doufám jen že má klimu