Téma: Fadroma L-200
Autor
Zpráva
21. listopad 2010 21:10:15
Zdravím, nemáte někdo nějakou dokumentaci k tomuto nakladači? Nějaký manuál a podobně? Nebo nevíte kde sehnat? Budu rád i za nějaké zkušenosti kdo s tím třeba dělal a tak. Děkuji
22. listopad 2010 20:31:31
Ahoj,manual nemam,ale nějakou furu jsem s Fadramou naložil.Bude asi hodně záležet na konkrétním stavu stroje a jeho opotřebení. Nakládání s Fadramou ve mě nikterak dobrý dojem neudělalo,ale na tehdejší dobu to asi byl lepší standart.Nevím jak to dnes bude s náhr.díly,jestli Bumar Fadrona ještě existuje,ale máme na podniku UNK 320 a při podobné velikosti max. spokojenost a N.D. bez problému. Máš v plánu tenhle nakladač pořídit? Zdraví Milan
22. listopad 2010 21:41:47
Ano, dostal jsem se k němu, stav není zas tak hrozný a je to na občasný nakládání hlíny a písku.... Traktoráč je většinou někde na stavbě a nevyplatí se ho tahat vždy domů na nakládku pár fůr třeba. Nestálo to moc, přes zimu bych rád udělal to nejnutnější a právě proto scháním nějaký servisní manuál a podobně.
24. listopad 2010 21:06:04
Ahoj,pokud to máš takhle vymyšlené tak do toho jdi,nebudeš zklamaný.Pokusím se sehnat návod,jeden podnik co tyhle stroje provozoval je u nás na okrese,neslibuji,ale uvidíme.Já jsem stejný problem řešil vloni,koupil jsem za 67 tis. UNK 320 a jsem s nim max. spokojen.Není to stroj na denodení nasazení a tisícitunové denní výkony, i když vzal jsem ho na dva dny nakládat shrnutou ornici a za den jsem za 50 litru nafty naložil v klidu 700 tun materiálu.Pokud se zadaří tak ti dám vědět.Milan