Téma: Fotky z oprav strojů
Autor
Zpráva
15. březen 2012 22:29:32
Mohu poradit z praxe,že při opravě plastových dílů moc nefunguje svaření horkovzdušnou pistolí s přídavkem tavidla v místě praskliny.Tato oprava vydrží do doby nových mrazů,kdy plast přestane být pružný a praskne to vedle.Mnohem efektivnější je zalaminování v zadní časti,která není vidět a roznese se do větší plochy plastu.A laminovací soupravu seženeš v každé lepší prodejně barev.
16. březen 2012 06:53:34
Máš pravdu Vi-ki.Jenom že tady se řeší jestli v sobotu měli v Terra otevřeno,kdo kde se ptal atd.Tvoje rada může zapadnout jako nezajímavá mezi zajímavými.Ano krabice za 150kč se skl.sítí.Už si vybírám,kde chytrému napověz a ......
20. duben 2012 20:47:23
Vypadá to na průtokovej pojistnej ventil jako je u starejch autojeřábů Tatra 148.Vlevo a dolu je vstup a výstup(je jedno kde je vstup a výstup)a v pravo je přepad.
01. červen 2012 21:05:03
Zdravím chlapi, mám menší problém. Nechal jsem otci přetěsňovat čerpadlo na cat. 428d r.v. 2002, při demontáži si poznačil polohu předvstřiku a po namontování bylo vše o.k. Asi po měsíci (co ssi vše sedlo) má křápavější zvuk a tak bych měl dotaz jestli nevíte kde se dá přesně nastavit setrvák do základní polohy předvstřiku (u čerpadla vím - na 6tku vrták). Díky za radu.
12. červen 2012 10:44:32
ahoj zas po dlouhe dobe tak se mi to zas vysralo bagr mi zacal celkem poskubavat a houpal se v otackach atak sem myslel ze je to v palivovim filtru pac sem mel prejeto asi 50mth od servisu tak sem si zanadaval jaky delaj srace ale ono ne zacala mi z toho chcat nafta tak jsem se zbalim a valil domu cca 30km ale nedojel sem zustal jsem viset v kopci takze sme bagr odtahli do nejblizsi vsi byla totiz v haji pomocna pumpicka na naftu a rupla v ni membrana coz ta se vymenila ale po nasazeni sme zjistily ze tece i vstrikovani cerpadlo takze parada takze ted mam sundane cerpadlo a ceka ho repase tady je par fotek
06. leden 2013 20:43:47
Máte někdo zkušenost s přetěsněním rozvaděčů na jcb 4cx ??? dá se to udělat doma, nebo lepší někam odvézt?