Téma: cat 302.5c špatné starty
Autor
Zpráva
04. říjen 2012 21:34:38
po ránu teda pak jede na škrtnutí
05. říjen 2012 06:34:18
A ještě pro Aldu.Napsat-----mám fungl nový motor,tudíš veškeré motorické závady se vylučují --- Tak to je silná neznalost .Právě u nových mašin jsou porodní bolesti,jako povolené hadičky a trubičky a tudíš motorické závady.
Jen Dácía která měla najeto 300tisíc km si mohla dovolit jet do Chorvatska bez ničeho (civka ,palec ,atd) protože podle majitele se tam už nemohlo nic posr....Žhavení a špatnou funkci svíčky u nového motoru taky popisuju výše.
14. listopad 2012 19:33:41
Jan Čada-bez motorických závad,jsem myslel vnitřek motoru,všechny hadičky a ostatní věci jsou utaženy,nafta nepadá,žhavičky jsou nové ,a proud dostávají tak jak mají i přesto jsem dnes startoval takto :
14. listopad 2012 21:41:00
To i muj zetor 25 chytá líp než toto. To bych jim to hodil na hlavu... Jak přijde zima tak nenastartuješ asi vubec..Co nafta ? netankuješ jinde než předtím ?Stejně mi to přijde jako když to nežhaví nebo žhaví ale málo.žhaví všechny tři svíčky ? Mě takhle blbnul motor u multikáry.že jedna svíčka nežhavila a už to bylo dost znát.
14. listopad 2012 22:20:26
no to je docela katasrofa,jak tady píšou s tim přistupem servisu u catu tak nevím ale asi bych se s nima rozloučil
15. listopad 2012 07:28:10
Zdravím Aldo.Jak rád bych poradil.Věřím ,že nebudeš dělat přídavné ohřívání motoru ,ale vychytáš tomu blechy, aby to šlo na cvrknutí.Jestl to žhaví,tak tam nejde nafta.Jestli tam jde nafta ,tak to nežhaví.Co ventily?Má to nějaké čidlo venkovní teploty? Prostě těším se na další video a držím palec.
15. listopad 2012 15:10:56
Palivová nádrž odkalena? vyměněný palivový filtr?
15. listopad 2012 16:00:36
No zkuste kontaktovat zastoupení CAT, jestli nenabízejí ještě ke žhavení topné spirály elektrického předehřevu do bloku motoru nebo externí topný box jako máme my k motorům Perkins. Věřím, že také nabízejí a mohli by jste těm startům pomoct.
Více pro info zde: http://www.perkins-dily.cz/predehrev-motoru-perkins/
Zdraví
Petr Tomáš
15. listopad 2012 20:58:09
to jsou cinske svycary
15. listopad 2012 21:19:24
aldo mě z tebe trefí ti to snad zpravim at se netrápíš
15. listopad 2012 21:33:16
Petře,to bys si byl hodný,ani mechanici z CAT si neví rady
15. listopad 2012 21:43:27
Zdravím , panebože bagr na 220volt ??? Chlapi neblázněte . Chtěl bych u toho videa startu ještě vidět výfuk. Já osobně to cítím na spadlou naftu .......vzduch se tam dostává třeba kolem gufera hřídele vstřikovacího čerpadla. Zkuste před startem ručně napumpovat naftu , pokud to jde. Případně umístit kanystr z naftou třeba na kabinu ,dát do něj saní i odpad ,nechat nastartované potom vypnout a ráno natočit . Nafta tam půjde samospádem a eliminuje případné netěsnosti. Jinak malé motory standardně nechytají na první válec , na tom první videu mi to nepřijde až tak špatné. Na tom druhém něco není v pořádku. Zdraví Emil ( říkáte že máte nový motor ....jak se k tomu staví servi CAT ? a co záruka ?? )
16. listopad 2012 16:49:07
aldo nech mi kontakt ju ?
16. listopad 2012 18:17:50
Aleš mám ten istý stroj ako ty a dnes ráno mi štartoval ako ten tvoj.Tie slabšie štarty som si všimol od začiatku,ale natočil vždy.Stroj je r.v.2007 a baterka je tam od výroby a podľa mňa je to pomalé pri štarte.Inak dnes ráno mi to tak isto točilo a ako by to chcelo ísť na jeden valec.Celý deň potom bager stál na mieste a večer keď som štartoval tak chytil na šupu.Mám ten istý problém a až zajtra vyskúšam batériu pod záťažou tak asi budem volať tiež servis.