Téma: Kráčející bagr
Autor
Zpráva
28. březen 2010 18:21:54
Omlouvám se ! Napsal jsem to do špatnýho tématu !
30. březen 2010 09:44:27
To je zvláštní, z vlastní zkušenosti mohu říci, že prostor pro strojníka a tedy i pohodlý je větší v kabině u KAISERA než u MM. Je to dáno umístěním motoru, který je u KAISERA posunut dozadu za sedačku, zatímco u MM na něm částečně sedíte a máte take podstatně omezen například prostor pro nohy, možnosti posuvu sedačky atd. Opticky je však samozřejmě větší kabina u MM, což je dáno prosklením prostoru po pravé straně kabiny, kde je ale umístěn takový ten panel..
30. březen 2010 17:50:26
No fakt je, že prostor pro nohy je u MM menší. Mě osobně to při práci neva. Když to jde tak stejně vylezu ven, nebo sednu do tatry Zase daleko víc ocením prostor doboku a příjemnější a přehlednější ovládání. Toť můj názor.
04. duben 2010 11:46:34
Ahoj Pepíno,přesně tak jak jsi to poznal a u koho děláš,že jsi tak znalí okolí.
04. duben 2010 12:18:37
No dělám v Hostovicích na kanalizaci a ten most je je vidět ze silnice když valíme na oběd.Je tam ještě otočák Volvo a Jcb jsem tam taky viděl,to jsi byl ty??No já se tam asi ve středu podívám.
19. duben 2010 20:02:13
Pospi - čau. Já sem psal, že jsem ten bagr už někde viděl. Na druhé stránce diskuze jsou odkazy na něměcké stránky. Kaiser a MM. Je na konci jejich fóra, kolem 20 strany.
Tak jak se s nim dělá? Krása ne? A ta klapačka, závidim
03. květen 2010 09:47:02
Kaiser v pátek umístil na své stránky kompletní prezentační video svých rypadel v rozličných nasazeních. Podívat se na něj můžete zde:
http://www.kaiser.li/en/international/excavators/home/imagemovie/
08. květen 2010 19:16:54
Mám tady video jak bourám statek.