Téma: Břehovský Vladimír půjčovna mechanizace v Ústí nad Labem v areálu palivového kombinátu podprůměrná výplata

Autor

Zpráva

93wbs komatsu

Členem od: 14.06.2011
Příspěvků: 1

14. červen 2011 18:22:24

Pozor na tohodle pána,najali jsme si tuhle firmu,jako subdodávku.Stroj mají hezký,ale strojníci se u nich střídají jako na běžícím pásu.Co nás ovšem překvapilo,je že tenhle pán si plete strojníky z dělníkama a nutí je pracovat na jakési pofiderní procenta ze zakázek.Docela nás překvapilo,že se na nás v průběhu dvou měsíců obrátilo 5 strojníků s dotazem kolik je faktura jejich nadřízenému,aby věděli kolik budou mít procent. Dost nám vyrazilo dech,když jsme při pokecu se strojníkama na stavbě zjistily,že strojníci u pana majitele berou směšných 50 Kč hrubého na hodinu.Majitel má totiž velký problém za těchto platových podmínek udržet si strojníka a tak se dá dost pravděpodobně očekávat,že mašina na domluvený kšeft nemůže vyjet. Strojníky které jsme poznali u této firmy byli dobrý strojníci,ale nás přestalo bavit ,seznamovat se znovu a znovu se strojníkama.Tak jsme to vyřešily po svém, zakoupily mašinu a máme svého strojníka a nemusíme se bát jestli na stavbu dorazí mašina.


vl lazar

Členem od: 16.06.2011
Příspěvků: 1

16. červen 2011 16:01:49

Pane, musím se ohradit vůči tomuto názoru!!! Jelikož jsem v této firmě pracoval až do důchodu a kdybych neměl zdravotní problémy, tak tam pracuju dodnes. Podle toho jak je to napsáno, bych řekl, že jde o RÁDOBY STROJNÍKY, který skáčou
z jedné firmy na druhou a myslí si, že je jinde lépe a žádný SUBDODAVATEL JAK PÍŠE.
Majitel je sice pedant na provedenou práci, zakázky má, PLAT OK! (vždy jsem věděl zakolik pracuji
podle měsíčních výkazů) a vždycky mzda v termínu a hlavně co řekne to platí.
Jsem rád že jsem v důchodu, protože když vidím rádoby strojníky, kteří by nejraději dělali půl šichty a druhou melouchem
do své kapsy (domů naftu atd.) a nemají žádnou loajalitu k firmě,která je živý, tak jsem rád že s takovými spolupracovníky nemusím pracovat a že si užívám důchod.

A ty subdodavateli - spíše autore 93wbs Komatsu - se ani neumíš jako chlap podepsat svým vlastním jménem?!

PROTO NAOPAK VYZÝVÁM VŠECHNY ŠIKOVNÉ STROJNÍKY, KTEŘÍ HLEDAJÍ PRÁCI, AŤ SE KLIDNĚ NA NĚHO OBRÁTÍ I MÝM JMÉNEM VLADIMÍR LAZAR. ZKUŠENOST VE FIRMĚ MÁM 15.LET!!! (jinak strojníkem jsem 30let).

ZDRAVÍM VLADIMÍR LAZAR


Jan Křesťan

Členem od: 05.08.2009
Příspěvků: 1442

16. červen 2011 23:27:16

lidi co nic neumeji umeji vzdycky jen pomlouvat. Schopny clovek slovek nehani spolecnost. Taky nemam tohle rad a hanit bez podpisu je srabacky.


Přidat příspěvek k tématu