Téma: UN 053
Autor
Zpráva
10. květen 2010 20:58:38
zdarvim pane Třešňák dostal jsem pridelen hon a prestal my fungovat servo nevym proc olej tam je dekuji ondra
10. květen 2010 21:05:45
Už jsem Vám odpověděl ve vedlejším tématu.Kdyžtak se přesunem tedy sem.
25. červenec 2010 15:04:06
Dobry den, prosim o radu se servem na un053. Z niceho nic, prestalo fungovat. Dekuji.
28. červenec 2010 19:35:34
Buď se ucpal regulační ventil na čerpadle nebo se strhly drážky na hřídelce čerpadla.Každopádně čerpadlo vyndejte,vyšroubujte ventil a mrkněte jestli nejsou ucpaný ty tři dírky v pístku toho ventilu.
30. červenec 2010 16:17:28
Zdravím, dobrý servis na slovenské stroje poskytuje TESAS TOP Nepomuk. Mě servisují stroj taky. Většinu náhradních dílů mají skladem.
24. září 2010 08:21:21
Dobry den, pane Tresnak. Odpovidal jste mi na to servo. Jeste potrebuju vedet o jakem cerpadlu mluvite a kde je?? Kdyztak my napiste mail a ja Vam napisu tam. Dekuju.
06. listopad 2010 17:33:27
Dobrý den, na UN053,1 přestalo fungovat řízení, jezdí vpřed a vzad, lžice taky maká, jen nelze zatáčet. Volant se točí bez problémů ale na prázdno. Jo a nic neteče. Prosím o radu kde pátrat. Mám ho pár dnů. Díky
31. prosinec 2011 14:30:29
Ahoj, mohl by mi nekdo, prosim poradit ? Mam hona UN 053.2 (4x4 z roku cca 89). Pri hrnuti snehu vpred se hon zastavil jakoby vypadla rychlost. Zkusil jsem opatrne couvnout, to slo. Pri jizde dopredu to ale v prevodovce nebo v diferaku "breci" a je citit, ze neco vibruje. Dozadu se relativne nedeje nic. Dela to se zapnutym i vypnutym zadnim nahonem...
Prave ted je to na mrtvici kdyz stroj nejvic potrebuji... Musim vse delat venku, taze nez zacnu po vsem lezt a rozebirat, chtel jsem poprosit, jestli nemate nekdo podobnou zkusenost nebo po cem a jak "jit" ?
Nevite jeste, prosim, o nejakem solidnim opravari, zdroji dilu nebo treba i o levnem vraku ? Jsem z okresu Semily.
Dekuji za kazdou pomoc a preji stastny novy rok...
( azni@atlas.cz )