Téma: Nezadáno

Autor

Zpráva

Anonymní -

Členem od: 06.10.2002
Příspěvků: 3814

10. květen 2007 23:03:05

Vážení říkám si už douho že nebudu otevírat listárnu to co tu v poslední době je k diskuzi je velice unavující opravdu je to velká ztráta času.
Pro pana Hájka Vaše reportáže velice slabounké/ hodnocení -6 /zde není vidět profesní přístup
lze přirovnat k neprofesialnímu a amatérkému hodnocení !!!!!!!!!!


Anonymní -

Členem od: 06.10.2002
Příspěvků: 3814

11. květen 2007 08:35:43

to sice jo ale za to nemůže pan Hájek nýbrž IQ návštěvníků . kdyby měli před jménem ing. , atd tak by asi neseděli v bagru a úroveň diskusí by byla jinde. Ale lepší než drátem do oka .


Anonymní - BAZAR

Členem od: 06.10.2002
Příspěvků: 3814

11. květen 2007 09:12:43

Tak proč ty magore se na tyto stranky a bazar tedy díváš????? Ja jsem s bazaru a stranky BAGRY.cz patrí mezi ty nejlepší. Snadná inzerce, supr ohlas a PROFESIONÁLNÍ přístup. viz. podmínky inzerce. A ten kdo napsal, že hodnotí -6, tak já tedy hodnotím +1.


Anonymní - Ondřej Hájek, hajek@bagry.cz

Členem od: 06.10.2002
Příspěvků: 3814

11. květen 2007 18:16:05

Také Vás zdravím pane Kolomý.
1. Každý, komu se nelíbí příspěvky a témata, může založit nové téma, které mu připadá zajímavé.
2. Pošlete mi prosím nějakou reportáž, abych věděl, jak to má vypadat.
3. Když chcete psát anonymní příspěvky, udělejte to prosím tak, abych nemohl z IP adresy vyčíst Vaše ctěné jméno.

Pro všechny ostatní, kteří čtou tyto stránky: rád s Vámi budu v listárně diskutovat všechny připomínky a nápady, pokud budou konkrétní a nebudou to pouhé výkřiky do tmy, ze kterých nejsem schopen nic vyčíst. Rád se nechám poučit a vyslechnu si Vaše názory.

Přispěvatelům na toto téma děkuji za podporu. Jen k prvnímu příspěvku mám připomínku. Znám spoustu bagráků osobně, jsou to většinou velmi inteligentní lidé a vždycky si s nimi rád popovídám. A naopak - titul Ing. mě rozhodně neuchrání před tím, abych občas "netlápal" úplné nesmysly. happy

Takže všichni fanoušci stavebních strojů - bavte se tu i nadále o tom, co Vás zajímá, a p. Kolomého a další anonymní prodejce berte prosím s rezervou.


Anonymní - O.JONAK@seznam.cz

Členem od: 06.10.2002
Příspěvků: 3814

11. květen 2007 20:26:05

Na podporu pana Hájka mohu říci, že témata píší pisatelé a né pan Hájek a to jak na ně odpovídají pisatelé tak to on ovlivnit nemůže leda cenzurou a ta by mu neprošla.To, že listárna je poslední dobou chabá je prostě tak a nikdo za to nemůže, nebo může vi všichni. Někteří pisatelé reagují na některé příspěvky impulzivně a bes patřičného nadhledu, například pan Rambousek se na listárně objeví a jeho nepřátelé si hnedle léčí komplexi své méněcenosti, nebo vírobci strojů, kteří se jindy vyjadřují mlčí a pravděpodobně píší pod jiným jménem. Pana Rambouska neznám, ale do listárny snat může psát každý a pan Rambousek podle všech příspěvků je v branži řádku let a jistě své skušenosti má a každý by mohl být rád za jejich vyslechnutí. Jeho a jiných civilní věci by neměl nikdo vytahovat v listárně ale měl by to napsat do Blesku a jiných drben.
Já například napsal názor na stroj, který jsem měl a znám každý šroubek toho stroje i konstrukci, kterou výrobce ihned po dvou letech změnil, pro naprostou nespolehlivost a praskání dílů, i prodejce do očí řekne, že je to nepovedený stroj a někteří pisatelé mě skoro napadnou, že lepší stroj není a nikdy nebude a kdoví co s tím dělám. To potom každého přestane bavit psát své skušenosti. Někteří dokonce lžou o svích skušenostech se strojem, jen proto, že mají jiný a chválí jen to své a skušenosti s jinými stroji nemají, ale už nepamatují na to, že v branži se hodně lidí zná a zjistit si něco o někom není zas takový problém a regionální prodejci vám řeknou i co nevíte o sobě.
Můj názor na články na těchto stránkách. Články jsou psané dobře, ale já a určitě i jiní čtenáři by jistě uvítali při představení některého stroje i porovnání s konkurencí a více technických popisů. Dále si myslím, že tyto stránky jsou možná nejvíce otvírané každým kdo dělá do strojů a podobných aktivit a proto si myslím, že by článků mohlo být více. Já jsem si vědom obtížnosti těchto věcí, ale pokut se tím někdo živí? Já také do všeho vrazím a dělám vše.Vždyt´novích modelů a příslušenstvích k nim vybíhá několik každý den, například v Americe najdete tolik věcí, které u nás v evropě ani nejsou, nebo jsou nedokonalé.
Pane Hájek cením si i přez výhrady vaší činnosti a věřím že se na vašich stránkách budeme i nadále dozvídat zajímavosti o strojích, které nás všechny živí.
Hodně pisatelů s patřičným nadhledem.


Anonymní - Ondřej Hájek, hajek@bagry.cz

Členem od: 06.10.2002
Příspěvků: 3814

11. květen 2007 23:29:25

Dobrý večer pane Jonáku.

Děkuji za Váš konstruktivní příspěvek. Velmi si vážím Vašich znalostí z praxe a snahy pomoci ostatním v této listárně. A proto mě velice těší, že jste napsal svůj názor na obsah stránek bagry.cz jako takových a s Vašimi připomínkami naprosto souhlasím.

S články se to má tak: před spuštěním stránek v polovině roku 2004 jsem měl představu, že budou články o stavebních strojích přebírány z tisku, ale bohužel jsem nenašel vhodný zdroj. Jako z nouze ctnost jsem je začal psát sám a nakonec to dopadlo úplně naopak - tisk začal přebírat články ze stránek bagry.cz. Rád uveřejním nekomerční články a fotoreportáže od čtenářů i prodejců, což se i mnohokrát stalo. Snažím se stránky bagry.cz udržovat jako otevřený prostor pro všechny zájemce o stavební stroje, cílem není má verbální exhibice ve formě článků. Když už však píšu, upřednostňuji kvalitu před kvantitou. Nikdy slepě nepřekládám tiskové zprávy výrobců, ale snažím se popis stroje uvést do kontextu s konkurencí v dané třídě. Tento postup vyžaduje shánění dalších informací a nikdy se mi nepodaří o daném stroji zjistit úplně vše, co bych chtěl. Pro získání informací mnohdy nezbývá než spolupracovat s výrobci a dovozci, kteří následně mají určitou představu o vyznění článku, ke kterému poskytli podklady. Chci tím říct, že pro vytvoření opravdu super článku bych musel být průmyslovým špionem, informace získávat přímo ve výrobních závodech a každý článek bych tvořil neuvěřitelně dlouho. Takto články "plavou po povrchu", ale v žádném případě nejsou nikým zaplacené a v rámci výše uvedených mantinelů se snažím o co největší objektivitu.

Co se týká množství různých strojů a hlavně příslušenství z Ameriky, plně s Vámi souhlasím. Baví mě zjišťovat, co používají v jiných zemích, stačí přejet hranice a hned vidíte rozdíly. I přesto, že u nás se řada z těchto věcí koupit nedá, považuji za přínosné o tom psát. Už jsem psal o ASV, uvažoval jsem také o Deerovi, ale nakonec jsem neměl dost podkladů.

Ještě jednou Vám děkuji a jestli byste se chtěl dozvědět něco konkrétního nebo budete mít poutavý zážitek se strojem či z bagrování, určitě napište, mě i drtivou většinu čtenářů to bude zajímat!

S přátelským pozdravem


Anonymní -

Členem od: 06.10.2002
Příspěvků: 3814

12. květen 2007 10:21:27

zmíněné příspěvky s obsahem IQ se potvrdily hned ve 2 hém článku takže přesně tak jsem to myslel. viz. chytrák z bazaru co neumí pravopis. inteligentní bagrák je vyjímkou,většinou potkávám vidláky v montérkách, to není narážka ale fakt.


Anonymní - Gulaba@seznam.cz

Členem od: 06.10.2002
Příspěvků: 3814

12. květen 2007 13:44:19

Vážený pane Hájku a ostatní normální lidé,
někdy mi to připomíná jako v parlamentu, ale není se čemu divit. Vždyť je to vzorek národa. A Ti co osočují a neumí se podepsat, tak Těm tleskám.


Anonymní - vladimirpospisill@seznam.cz

Členem od: 06.10.2002
Příspěvků: 3814

13. květen 2007 20:57:26

pánové,pokud chcete hodnotit práci někoho jiného, zkuste si nejprve představit, zda to dokážete lépe sami. Úroveň těchto stránek je podle mého názoru velmi dobrá, pana Hájka neznám, ale jsem si jist, že se opravdu stará. Dále bych chtěl podotknout, že v sezóně nemá každý čas sedět u počítače, ale musí držet rajčáky a makat, tak čekejte témata v listárně, která lidi opravdu zajímají, vždyť většina témat se týká zcela konkrétních strojů a jejich problémů.
Trapný štěkot zakomplexovaných anonymů snad vyřeší povinná registrace.


Anonymní -

Členem od: 06.10.2002
Příspěvků: 3814

14. květen 2007 07:55:21

jasně POVINÁ REGISTRACE . A rodný číslo a fotku a čip do hlavy a číslo konta atd....... moc chytrý, ale tak před 18ti rokama


Anonymní - S pozdravem HLAVA

Členem od: 06.10.2002
Příspěvků: 3814

14. květen 2007 13:38:10

Stránky se mi líbí ažna ty bazary které to sem rvou pořád dokola.Strašně těžce se potom najde stroj který se prodává mimo bazar.Je jasné že právě proto to tito pánové dělají ale jistě se na to časem najde lék.


Přidat příspěvek k tématu