Téma: Zkušený strojník-bagrista, k dispozici dle domluvy. Výpomoci nebo i dlouhodobě, apod..

Autor

Zpráva

R. 61

Členem od: 02.12.2010
Příspěvků: 15

07. únor 2016 13:51:14

Moji nabídku zde nechávám pro náhled a navíc člověk nikdy neví, kdy se může co komu hodit a třeba může přijít i taková nabídka nebo změna v životě, že člověk přehodnotí spoustu věcí a rozhodne se změnit např.partnera, bydliště nebo i profesi či zaměstnavatele.
____________________________________________________________________________________________________

Jsem zkušený bagrista s dlouholetou praxí, bagry kolové, pásové, tr-bagry. všechny možné značky, demoliční bagr OKáčko, Voda,kanalizace, terénní úpravy, plyn-(GAZELA),kamenolom, drtička.
Stroj.průkaz, jeřáb.a vazač.průkaz, ŘP C-E,D-E,T, prof.,Digi-karta,praxe nákl.auta AVIA, Tatra, Scania, Volvo, Mercedes, MAN a určitě není problém cokoliv jiného. Přes zimu je to bída a člověk se nějak živit musí, tak jsem šel jezdit MKD ale stále se ohlížím na žluté stroje kolem cest. Hold láska je láska....
Nyní pracuji turnusově, takže mám občas volno, které lze využít pro výpomoc na bagru a kdo ví, třeba může dojít i na dohodu o dlouhodobější spolupráci.
Rozhoduju se co dál, jestli zůstat na kamionu, nebo zpět do bagříku. Mé rozhodování je postaveno na ekonomických-finančních, časových a pracovních podmínkách. Dělal jsem doposud jako OSVČ na ŽL, ale nebráním se ani HPP.
Narovinu uvedu, že za 120,-Kč/hod se asi nedohodneme a nechci zde tím rozpoutat další neplodnou zbytečnou diskuzi, proto prosím tzv.diskutéry, ať se v tomto případě zdrží komentářů a ozvou se mi jen ti vážní zájemci, kteří mají na to aby zaplatili dobrého strojníka.
Má finanční filozofie je taková, že: " Je to můj čas života, který výkonem své práce věnuju jinému pro dosažení jeho zisků ". Nikdo mi nemůže mít za zlé, že si za tento svůj čas, za své schopnosti, praxi, dovednosti a v neposlední řadě i finančně nákladné různé profesní oprávnění, prostě nechám slušně zaplatit.
Jsem z Liberecka, ale vím že nejsme ševci, aby za námi chodila práce domů k verpánku happy, a že se musí cestovat po stavbách.
PS: Nepište mi odpovědi tady, jelikož jsem celé týdny s kamionem v zahraničí a nedostanu se na internet.
Nejlépe poslat SMS, jelikož za jízdy, při odpočinku a v zahraničí nezvedám telefon. Dík za pochopení.
Tel.: +420 603 737 923.


Michal .

Členem od: 24.09.2013
Příspěvků: 269

07. únor 2016 21:45:43

Jenom chybí telefonní číslo, kam by případní zájemci mohli psát (volat), mám ten dojem happy

EDIT: Tak už jste jej doplnil, to je fajn


Přidat příspěvek k tématu