Téma: Volvo EC15B - jak na nej

Autor

Zpráva

Ladislav M

Ladislav M

Členem od: 10.06.2018
Příspěvků: 1

10. červen 2018 00:41:39

Zdravim panove,
v uvodu reknu, ze jsem totalni lama. Koupil jsem si bagr tak nejak nahodou a vicemene jen kvuli tomu, ze jsem fandou znacky Volvo. Proto volba padla na minirypadylko Volvo EC15B z roku 2006 s 1600-hodinami. Mam v celku "nabagrovano" asi 3-hodiny a teprve se ucim ovladat bagrik, ale strasne me to chytlo! Nyni bych rad zlutaskovi dopral kompletni udrzbu a zde narazim na problem. Nikde neni zadna dokumentace! Rad bych vymenil vsechny naplne a filtry a udelal co je potreba. Muzete mi prosim poradit, jaky motorovy olej tam prijde, jaky hydraulicky olej (a jak se vlastne meni?). Dale bych chtel koupit nove pasy, ale take netusim, jak se meni. Pripadne prosim o nejake dalsi napady, co by bylo dobre udelat preventivne, abych neco nezanedbal.
Mam velky pozemek a bagrik budu pouzivat jen na hobby bagrovani, ale i tak bych mu rad dopral to nejlepsi.

Taky jeste resim, jak ho prepravovat. Mam osobak (Volvo happy ), ktery ma na taznem jen 1,8t, tak budu potrebovat nejake auto (premyslim o Transitu) a vlek (asi Autovia 3-stranny sklopny na 2,7t).... pripadne doporucujete nekdo lepsi sestavu?

Predem moc diky za jakykoliv prispevek!

Volvo EC15B - bagrista ajťák totální amatér :)


Dušan Bábíček

Členem od: 11.02.2019
Příspěvků: 2

27. listopad 2019 15:20:21

Zdravím mám stejný stroj, už ho mám rok Nemůžeme se spojit? Rad bych si vyměnil nějaké názory. Mám to taky na práci kolem baráku. Dušan
Dufnan@centrum.cz


Přidat příspěvek k tématu